De Snippenhof
Geplaatst op: 22/03/2013 om: 13:03
Geplaatst onder: geen categorie

Pannenkoekenhuis de Snippenhof is gevestigd in het voormalig stations-koffiehuis. Nabij het treinstation te Duiven. Het pannenkoekhuis voldoet aan alle eisen van tegenwoordig, zo is er een invalide toilet en ook is er een ruime parkeerplaats aanwezig.

Het pannenkoekhuis ligt centraal in Duiven op nog geen kilometer van de snelweg Utrecht-Oberhausen (A12). Ook alle openbaar vervoer voorzieningen zijn aanwezig In de directe omgeving. Het is dus geen probleem om bij het pannenkoekhuis te komen.

Het restaurant telt 200 zitplaatsen, waarvan 70 in het niet-rokers gedeelte. Ook is er de mogelijk om een apart gedeelte van het restaurant te gebruiken. Hier is plaats voor 70 personen. Op de eerste verdieping is er voor de kinderen de Mogelijkheid om zich uit te leven in de speelkamer. Daar staan verschillende speel- Toestellen en de video draait de hele dag. Op het schitterende aangelegde terras is plaats voor 150 personen.

Op de menukaart staan meer dan 80 soorten pannenkoeken en ook aan de kleintjes is gedacht. Wat dacht u van een pannenkoek in de vorm van een clowns-gezicht? Er wordt ook rekening gehouden met diverse dieet mogelijkheden zoals gluten vrij, zout arm, suiker vrij etc. Voor het verzorgen van brunches, koffietafels, warme- en koude buffetten draaien de koks hun hand niet om.

Bekijk De Snippenhof in een virtuele tour!


Grotere kaart weergeven0316 282 818
Facebook

Video's

Geen video's gevonden

De Steenen Camer
  • Hannesstraatje 2
  • 6843 NV  Arnhem
  • Tel. 026-3815237
Direct navigeren naar De Steenen Camer
De Snippenhof
  • Parallelweg 23
  • 6922 HP  Duiven
  • Tel. 0316-282818
Direct navigeren naar De Snippenhof